Torna

Institut d'Estudis Autonòmics

Jornada


Compra Pública Innovadora: «com fomentar la innovació i generar valor mitjançant la contractació pública»

El dijous, dia 18 d’abril de 2013, a la Sala Auditòrium del ParcBit, va tenir lloc la Jornada Compra Pública Innovadora: «com fomentar la innovació i generar valor mitjançant la contractació pública», organitzada conjuntament per la Direcció General d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats i l’Institut d’Estudis Autonòmics amb l'assistència de més de 70 persones de l’àmbit del sector públic procedents de la Comunitat Autònoma i de l’àmbit de les empreses privades interessades en aquesta nova fórmula contractual.

Aquesta Jornada va comptar amb la col·laboració de la Subdirecció de Foment de la Innovació Empresarial del Ministeri d’Economia i Competitivitat, del CDTI, del Servei de Salut de Galícia, així com la Direcció General d’Innovació i Desenvolupament Tecnològic de la Vicepresidència Econòmica, de Promoció Empresarial i d’Ocupació del Govern de les Illes Balears.

Foto 1.jpg

Foto 2.jpg

Foto 4.jpg

Documentació:

PROGRAMA.pdfPROGRAMA

PresentacióPonències:

Primera ponència: «Compra Pública Innovadora: cómo pasar de los pilotos a los productos innovadores y poder pagarlos». Sr. Luis Cueto Álvarez de Sotomayor, sotsdirector general de Foment de la Innovació Empresarial del Ministeri d'Economia i Competitivitat.

Segona ponència: «Instrumentos de apoyo a la Compra Pública Innovadora». Sr. Miguel Ortiz Pajares, coordinador de Compra Pública Innovadora del CDTI.

Tercera ponència: «Modelos de compra pública en innovación sanitaria: experiencia en los Programas Innova-Saúde y H2050 del Servicio Gallego de Salud». Sr. Javier Quiles del Río, cap del Servei de Gestió de Projectes de Sistemes d'Informació del Servei Gallec de Salut.

Quarta ponència: «La compra innovadora, una visión desde la empresa privada». Sr. Jordi Marin Puigpelat, director Administracions Públiques i Sanitat per a Catalunya i Balears d'Indra.

PDFGuia sobre la compra pública innovadora

PDFCompra Pública Innovadora