2 d’abril 2024 Conselleria de Salut

La Unitat Corporativa d’Atenció al Professional del Servei de Salut ha captat 33 professionals de categories deficitàries en 6 mesos

Foto de noticia

La Unitat Corporativa d’Atenció al Professional del Servei de Salut ha captat un total de trenta-tres professionals d’especialitats deficitàries durant els darrers sis mesos. En total ha aconseguit contractar disset facultatius especialistes i setze infermeres.

La Unitat es va crear amb l’objectiu d’atreure, acollir, fidelitzar i afavorir el desenvolupament del capital humà de les categories professionals catalogades com a deficitàries. La Unitat també ajuda els professionals extracomunitaris a dur a terme els tràmits d’homologació de titulacions. Així mateix, facilita tots els tràmits burocràtics dels processos de nomenament i selecció de personal i assessora en termes d’habitatge, escolarització, desplaçaments, transport públic, etc.

Gràcies a la feina de la Unitat Corporativa d’Atenció al Professional el Servei de Salut ha pogut incorporar a les seves plantilles tretze infermeres a l’Hospital Universitari Son Espases, nou facultatius especialistes a l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, 2 a l’Àrea de Salut de Menorca, 2 a la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca i 2 a l’Hospital de Manacor.

Per categories, la Unitat Corporativa d’Atenció al Professional del Servei de Salut ha aconseguit captar quatre anestesistes, tres facultatius de cirurgia general i digestiva, dos facultatius de medicina de família, un facultatiu de medicina interna, un ginecòleg, un oncòleg, un psiquiatra, dos traumatòlegs i un pediatre d’atenció primària.