12 d’abril 2024 Conselleria d'Educació i Universitats

Els 18 estudiants que participen als Spainskills afronten el darrer dia de competició amb bones sensacions

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Els 18 alumnes de les Illes Balears que des del passat dimecres participen en les diferents proves dels Spainskills afronten avui el darrer dia de competició amb bones sensacions i possibilitats de fer pòdium.

Des del passat dimecres, els estudiants de diferents modalitats de 9 centres de les Illes Balears participen en les diferents proves i són avaluats per un jurat que valorarà les habilitats i les competències de tots els participants, a més del resultat final.

Els guanyadors dels Spainskills d’enguany es donaran a conèixer demà durant la clausura del campionat. Els guanyadors representaran Espanya en els Euroskills que se celebraran a la ciutat danesa de Herning 2025.

Els alumnes de les Illes Balears que han estat presents aquesta setmana al recinte firal d’IFEMA de Madrid han valorat molt positivament l’experiència, la qual els ha possibilitat conèixer estudiants d’altres Comunitats Autònomes. L’edició d’enguany ha comptat amb més de 526 competidors que han participat en 29 modalitats d’Skill.

Els objectius d’aquesta competició són promocionar i difondre la formació professional, impulsar els estudis de formació professional, estimular i motivar els alumnes, reconèixer i posar en valor la feina i dedicació dels professors i potenciar les relacions entre el món empresarial i el món educatiu.

 

*S'adjunten àudios d'alumnes participants i de la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Isabel Salas.