15 d’abril 2024 Conselleria d'Educació i Universitats

La Conselleria d'Educació i Universitats rep dos vehicles elèctrics de part d'Endesa per al CIFP Politècnic Llevant

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Maria Isabel Salas, ha encapçalat la visita a la Central de Cicle Combinat de Son Reus, acompanyat pel director general d’Endesa a les Illes Balears, Martí Ribas, i el director de la central, Sebastià Baltasar, juntament amb membres de la Conselleria. Aquesta visita ha estat marcada per l'acte d’entrega de dos vehicles elèctrics al Centre Integrat de Formació Professional Politècnic Llevant (Manacor).

Endesa ha fet entrega de dos buguis elèctrics al CIFP Politècnic Llevant, que s’utilitzaran per a impartir els estudis dels Cicles Formatius de Grau Mitjà en Electromecànica de Vehicles i els del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Automoció. 

Durant l'acte d'entrega, la directora general Maria Isabel Salas, acompanyat pel director general d’Endesa, Martí Ribas, ha fet entrega dels dos vehicles al director del CIFP Llevant, Miquel Amengual, i al cap del departament d’Automoció, Antonio Oliver.

​​Els alumnes del CIFP Politècnic Llevant del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Electromecànica de Vehicles i els del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Automoció empraran aquests buguis per facilitar la formació pràctica dels estudiants en l'àmbit de l’electromobilitat i les energies renovables fent pràctiques de diagnosi i control de cada un dels components presents dins aquests vehicles.

Aquesta iniciativa forma part dels projectes de Creació de Valor Compartit —Creating Shared Value (CSV)— que tenen com a objectiu maximitzar el valor per a la comunitat en l'entorn local on Endesa desenvolupa la seva activitat.

D’aquesta manera, el CIFP Llevant, que disposarà de dos vehicles per als estudis de formació professional d’automoció, s’emmarca dins els projectes CSV duts a terme per Endesa a les Illes Balears. Un clar exemple d'èxit de la implantació dels programes de caràcter social i d’interès local que es duen a terme a les Illes Balears.