27 febrer 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)09:30h

CUPÓ ONCE

Dia: dimarts, 27 de febrer

Hora: 9.30 h

Lloc: Parlament de les Illes Balears

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, juntament amb el president del Parlament de les Illes Balears, Gabriel Le Senne, assisteixen a la presentació del cupó de l’ONCE dedicat a la reforma de l’article 49 de la Constitució espanyola, aprovada recentment.

Margalida Prohens serà l’encarregada de cloure l’acte, en què es descobrirà el cupó i que també comptarà amb els parlaments de Gabriel Le Senne; del delegat de l’ONCE, José Antonio Toledo, i de la presidenta del Consell Territorial de l’ONCE, Alejandra Luque.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)10:00h

PLE DEL PARLAMENT

Dia: dimarts, 27 de febrer

Hora: a partir de les 10 hores

Lloc: Parlament de les Illes Balears

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, assistirà aquest dimarts a la sessió ordinària del Ple del Parlament de les Illes Balears, en què respondrà a les preguntes formulades pels grups parlamentaris.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

3)21:30h

PARTIT RCD MALLORCA

Dia: dimarts, 27 de febrer

Hora: 21.30 h

Lloc: estadi municipal d’Anoeta (passeig d’Anoeta, 1, Sant Sebastià)

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, assisteix al partit de la semifinal de la Copa del Rei que disputarà el RCD Mallorca amb la Reial Societat a l’estadi municipal d’Anoeta. La presidenta serà rebuda a la llotja presidencial de l’estadi pel president del RCD Mallorca, Andy Kohlberg.

També està prevista la presència, en aquest partit, del president del Consell Insular de Mallorca, Llorenç Galmés, i del batle de Palma, Jaime Martínez.


Hi haurà cobertura gràfica oficial.