LOGO CAIB
26 setembre 2023 Conselleria d'Educació i Universitats

Un total de 10.194 docents cobraran el complement de la carrera professional en la seva nòmina de setembre NNota Informativa

Foto de noticia

Un total de 10.194 docents cobraran el complement de la carrera professional en la seva nòmina de setembre

La Conselleria d’Educació i Universitats destina 509.700 euros al pagament d’aquest complement juntament amb la nòmina de setembre

Un total de 10.194 docents percebran a la nòmina del mes de setembre el complement de la carrera professional, com es va aprovar a l’Acord Marc de l’Ensenyament amb el suport de tots els representants dels sindicats de la Mesa Sectorial d’Educació.

La Conselleria d’Educació i Universitats destina 509.700 euros aquest mes al pagament del complement de carrera professional, que es farà en tres trams. A la nòmina de setembre, els docents amb sis o més anys d’antiguitat percebran 600 euros més a l’any. A partir de l’1 de gener de l’any 2026 es pagarà el complement de 960 euros a l’any als que tenguin antiguitat de 12 o més anys i al gener de l’any 2027 es pagaran 1.440 euros anuals als docents amb 18 anys o més d’antiguitat.

Amb aquesta mesura, el Govern de les Illes Balears i la Conselleria d’Educació i Universitats compleixen amb els compromisos assolits a l’Acord Marc de l’Ensenyament, que suposa una millora de les condicions sociolaborals dels docents.