23 febrer 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)09:15h

MINUT DE SILENCI

Dia: divendres, 23 de febrer

Hora: 9.15 h

Lloc: capella del Consolat de Mar

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, assistirà al minut de silenci i a la signatura en el llibre de condol amb motiu de la mort de Jeroni Albertí i Picornell, el qual va ser president del Consell General Interinsular, president del Parlament de les Illes Balears en la ii legislatura i president del Consell Insular de Mallorca.

Després del minut de silenci, es convidarà la resta d'autoritats de les Illes Balears i els assistents a signar en el llibre de condol.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)12:30h

AUDIÈNCIA ALAS

Dia: divendres, 23 de febrer

Hora: 12.30 h

Lloc: Consolat de Mar

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, rebrà en audiència els representants de l’Associació de Lluita Antisida de les Illes Balears (ALAS), en concret la presidenta Paz Alcoverro, i el coordinador tècnic, Joan Viver.

A la trobada hi serà present la consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

 

3)13:15h

FESTIVAL CAP ROCAT DE MÚSICA

Dia: divendres, 23 de febrer

Hora: 13.15 h

Lloc: Consolat de Mar

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, rebrà en audiència els representants del Festival Cap Rocat de música clàssica, la directora del Festival, Maria Obrador, i el seu creador, Antonio Obrador.

A l’audiència hi serà present el secretari autonòmic de Cultura i Esports, Pedro Vidal.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

4)19:00h

NIT DE L’OLI 2024

Dia: divendres, 23 de febrer 2024

Hora: 19.00 h

Lloc: aljub del Museu Es Baluard (plaça de la Porta de Santa Catalina, 10, Palma)

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, assistirà a la Nit de l’Oli 2024, organitzada pel Consell Regulador de la DO Oli de Mallorca, en què es farà la presentació de l’anyada 2023-2024 dels olis d’oliva verge extra de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca.

A l’acte hi seran presents el president del Consell Regulador de la DO Oli de Mallorca, Joan Mayol; el conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, Joan Simonet, i la consellera executiva de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell Insular de Mallorca, Pilar Amate, entre altres autoritats.

Les autoritats i els participants en la Nit de l’Oli 2024 faran un recorregut pels diferents estands, on es presentaran els olis d’oliva verge extra, mitjançant una degustació.

S’hi preveu la participació de quinze productors d’oli.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.