21 febrer 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per demà PPrevisions

Previsions per demà

Actes programats

1)09:45h

PROJECTE EUROPEO LIFE WAT’SAVEREUSE

Dia: dijous, 22 de febrer
Hora: 9.45 h
Lloc: Sala polivalent de Can Ramis (Passeig de Pere Ventayol d'Alcúdia)

La sala polivalent de Can Ramis d'Alcúdia acollirà des de les 9.45 hores i fins a les 14 hores una jornada de gestió sostenible de l'aigua en zones turístiques amb l'objectiu de sensibilitzar el sector turístic i promoure bones pràctiques d'estalvi i de reutilització de l'aigua. L'Agència Balear de l'Aigua i la Qualitat Ambiental (ABAQUA), de la Direcció General de Recursos Hídrics, promou aquest projecte, organitzat per l'Aliança per l'Aigua, en el qual s'explicarà el marc actual de les polítiques d'aigua i la normativa amb incidència en el municipi i en el sector turístic. La jornada comptarà amb nombroses ponències i clausurarà amb una taula rodona sobre els reptes i lliçons apreses per a un ús sostenible de l'aigua en el sector turístic.

2)10:00h

CONFERÈNCIA SECTORIAL CULTURA

Dia: dijous, 22 de febrer

Hora: 10:00 h

Lloc: Centre Niemeyer (Avilés)

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, assistirà a la XXXIII Reunió del Ple de la Conferència Sectorial de Cultura en el Centre Niemeyer d'Avilés. A la reunió es presentaran les línies mestres i prioritats del Ministeri de Cultura per a aquesta legislatura i altres assumptes d'interès comú a proposta de les comunitats autònomes.

3)10:30h

COMISSIÓ TÈCNICA DE DESBUROCRATITZACIÓ

Dia: Dijous, 22 de febrer

Hora: 10.30h

Lloc: Sala d'actes de la 3a planta de la Conselleria d'Educació i Universitats (carrer del Ter, 16 Palma)

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, presidirà la primera comissió tècnica de desburocratització i atendrà als mitjans de comunicació una vegada acabada la reunió.

4)11:00h

PRESENTACIÓ ACTES DEL DIA DE LES ILLES BALEARS 2024

Dia: dijous, 22 de febrer de 2024.
Hora: 11:00 h.
Lloc: Arxiu del Regne de Mallorca (C/ Ramon LLull, 3, Palma)

 

La consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Maria Estarellas i la directora general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Xesca Ramis, presenten els actes del Dia de les Illes Balears 2024 així com la nova identitat visual del Govern de les Illes Balears que serà oficial precisament des de dia 1 de març de 2024. Durant la roda de premsa també es projectarà un tast del vídeo de la diada.

Es podrà seguir l'acte via streaming a través del canal de Youtube del Govern de les Illes Balears @CanalIllesBalears

Els mitjans gràfics podran agafar imatges i hi haurà torn obert de preguntes una vegada finalitzin els parlaments de la consellera Estarellas i de la directora general.

5)16:00h

COMPAREIXENÇA PARLAMENTÀRIA

Dia: dijous 22 de febrer 2024
Hora: 16.00 hores
Lloc: Sala Verda del Parlament de les Illes Balears

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, compareix davant la Comissió d'Educació i Universitats del Parlament de les Illes Balears per explicar la reestructuració de la conselleria.