22 maig 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)09:30h

MESA PACTE SOCIAL I POLÍTIC PER A LA SOSTENIBILITAT

Dia: dimecres, 22 de maig

Hora: 9.30 h

Lloc: Auditori de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (edifici Arxiduc Lluís Salvador. Ctra. Valldemossa, km 7,5)

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, presidirà aquest dimecres la primera Mesa per al pacte social i polític per a la sostenibilitat econòmica, social i ambiental de les Illes Balears, que es durà a terme a l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears.

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés; el president del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca; el president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Marí; el  conseller executiu de Turisme del Consell Insular de Formentera, Artal Francesc Mayans; i el batle de Palma; Jaime Martínez, acompanyaran la presidenta Margalida Prohens.

També està prevista l’assistència de diversos membres del Govern, i d’autoritats i representants de la societat civil de les Illes Balears.

L’acte serà obert als mitjans de comunicació i es retransmetrà per streaming.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)12:00h

180È ANIVERSARI DE LA GUÀRDIA CIVIL

Dia: dimecres, 22 de maig

Hora: 12.00 h

Lloc: Comandància de la Guàrdia Civil a Palma (c. de Manuel Azaña, 10)

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, assistirà a la commemoració del 180è aniversari de la fundació de la Guàrdia Civil, que tindrà lloc a la Comandància de Palma.

A l’acte hi seran present el coronel en cap de zona de la Guàrdia Civil, Alejandro Hernández, i el comandant general de les Illes Balears, Fernando Luis Gracia, juntament amb altres autoritats de les Illes.

En el decurs de l’acte es passarà revista a la tropa, es llegiran els decrets fundacionals de la Guàrdia Civil i es farà un reconeixement al personal que ha passat a la reserva o s’ha jubilat. A més, es retrà un homenatge als caiguts en acte de servei, amb una ofrena floral davant el monòlit de la Guàrdia Civil.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

3)19:30h

PREMIS ARA BALEARS, XI EDICIÓ

Dia: dimecres, 22 de maig

Hora: 19.30 h

Lloc: Museu Es Baluard (plaça de la Porta de Santa Catalina, 10, Palma)

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, assistirà al lliurament dels premis ARA Balears, XI Edició, que tindrà lloc al Museu Es Baluard. Serà rebuda per la directora d’ARA Balears, Cristina Ros. A l’acte es lliuraran quatre premis i una menció.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.