18 maig 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)09:00h

JORNADA LOPIVI

Dia: Dissabte, 18 de maig

Hora: 9.00 h

Lloc: Auditori Mallorca del Palau de Congressos (carrer de Felicià Fuster, 2 de Palma)

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, inaugura la jornada formativa per a docents LOPIVI "Arribar a temps", que ha organitzat l'Institut per a l'Educació de la Primera Infància (IEPI). A l'acte també hi assisteix la directora general d’Infància, Joventut, Famílies, Igualtat i Diversitat de la Conselleria de Famílies i Afers Socials, Maria Farners Saneiro.

Durant tot el dia, els assistents participaran de diferents xerrades d'experts i taules rodones. La directora general de Primera Infància, Atenció a la Diversitat i Millora Educativa, Neus Riera, serà l'encarregada de tancar la jornada.

2)09:30h

CONGRÉS ANUAL DE LA FUNDACIÓ ESMENT

Dia: dissabte. 18 de maig
Hora: 9:30 h
Lloc: Casa Esment (camí de Son Roca, 17B/17, Son Ferriol)

El conseller d’Empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Sáenz de San Pedro, i la consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer, participen en la jornada inaugural del congrés anual de la Fundació Esment. També hi intervindran el president de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Guillermo Sánchez; la presidenta de la Fundació Esment, Montserrat Fuster, i el gerent de l’entitat, Fernando Rey-Maqueira.

 

3)21:00h

INSÍGNIA A D'OR DE S'AGRÍCOLA

Dia: Dissabte, 18 de maig
Hora: 21:00 h
Lloc: Església de Crist Rei de Manacor.

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, assistirà a l'acte d'imposició de la insígnia A D'Or de S'Agrícola de Manacor a l'economista Antoni Riera Font. L'acte es durà a terme en l'església de Crist Rei de Manacor.