16 juny 2024 Conselleria de Presidència i Administracions Públiques

Previsions per demà PPrevisions

Previsions per demà

   

Actes programats

1)09:30h

MURAL A LA CENTRAL TÈRMICA D'EIVISSA

Dia: dilluns 17 de juny
Hora: 09.30 h
Lloc: Central Tèrmica d’Eivissa (Entrada per C/ Cas Dominguets s/n. Eivissa)

El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, acompanyat del director general d’Endesa a les Illes Balears, Martí Ribas; la directora de l’Escola d’Art d’Eivissa, Marian Ferrer; la junta directiva de l'associació ART UNION IBIZA, acompanyats pels alumnes de batxillerat de l’Escola d’Art d’Eivissa, i altres autoritats, inauguraran el nou mural de la central.

Durant els mesos d’abril i maig els estudiants de l’Escola d’Art d’Eivissa han realitzat 5 tallers formatius i, de manera paral·lela, han participat amb l'associació ART UNION IBIZA en la implementació del mural artístic de grans dimensions dissenyat pels alumnes.

2)12:00h

CONVENI EN MATÈRIA D'HABITATGE

Dia: dilluns, 17 de juny
Hora: 12.00h
Lloc: Seu del Consell de Mallorca. Sala d'audiències. C/Palau Reial. Palma

La consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat, Marta Vidal, i la directora de l’Institut Balear de la Dona, Catalina Salom, signen aquest dilluns un acord de l'IBAVI i l'IBDona en matèria d'habitatge amb el Consell de Mallorca. L'acte, a la seu de la institució insular, comptarà amb el president del Consell, Llorenç Galmés, i el conseller insular de Presidència, Antoni Fuster.

3)12:00h

MESA INSULARITAT A FORMENTERA

Dia: dilluns 17 de juny
Hora: 12.00 h
Lloc: saló d'actes del Consell Insular de Formentera (plaça de la Constitució, 1. Sant Francesc Xavier)

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, presidirà la Mesa tècnica sobre insularitat en què, entre altres qüestions, es tractaran les places de difícil i molt difícil cobertura. El director general de Personal Docent i Centres Concertats, Ismael Alonso, i el director territorial d'Educació a Eivissa i Formentera, Juan Álvarez, també participaran de la Mesa. Hi haurà atenció a mitjans en acabar la Mesa, es podran prendre imatges abans de l'inici de la trobada.

4)16:30h

CONVENI NOVA SEU EOI EIVISSA

Dia: dilluns 17 de juny, 2024
Hora: 16.30 hores
Lloc: Despatx de presidència del Consell Insular d'Eivissa (avinguda Espanya 49. Eivissa)

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, i el president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Marí, firmaran el conveni per a la construcció de la nova seu de l'Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa. Hi haurà atenció a mitjans.