21 febrer 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)10:30h

CONCERTS CATALÀ I DIA DE LES ILLES

Dia: dimecres, 21 de febrer
Hora: 10:30 h
Lloc: Ca n'Oleo (C. de l'Almudaina, 4 - Palma)

Presentació de la signatura de convenis de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) amb els ajuntaments per a l'organització de concerts de música en català i cicle de concerts en el marc de la celebració del Dia de les Illes Balears.

L'IEB ha impulsat la signatura de convenis de col·laboració amb diferents ajuntaments de les Illes Balears que tenen per objectiu l’organització de concerts de música en català durant l’any 2024 (entre l’1 de gener i el 31 d’octubre de 2024, excloent-hi els mesos de juliol i agost). L'entitat concedirà a cada ajuntament una ajuda de fins a 3.000 euros per a la contractació de grups musicals o intèrprets de les Illes Balears que cantin en llengua catalana. En total, l’import de l’aportació de l’IEB mitjançant aquests convenis pot arribar als 168.000 euros.

Entorn a aquesta col·laboració, des de l’IEB s’ha organitzat un cicle de concerts en català en motiu de la celebració del Dia de les Illes Balears d’aquest any 2024. Els concerts, que estan programats arreu de les illes, tindran lloc entre el 24 de febrer i el 20 d’abril, tot i que la seva data central sigui l’1 de març.

Hi participaran:

Llorenç Perelló, director de l'IEB

Bartomeu Riera, director adjunt de l'IEB

2)13:00h

ONCE PRESENTA EL CUPÓ DEDICAT AL VARIAT MALLORQUÍ

Dia: dimecres, 21 de febrer
Hora: 13:00 h
Lloc: Conselleria de Turisme, Cultura i Esports, (Carrer de Montenegro, 5) 

El Variat Mallorquí protagonitza el cupó de l'ONCE de dissabte, 2 de març, pertanyent a la sèrie 'El cupó se'n va de tapes'. Josep Aloy, director general de Turisme, i José Antonio Toledo, delegat de l'ONCE a les Illes Balears, seran els encarregats de presentar-lo.