26 febrer 2024 Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació

El vicepresident Costa explica en el Mobile World Congress l'aposta del Govern per la innovació NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

El vicepresident Costa explica en el Mobile World Congress l'aposta del Govern per la innovació

El conseller d'Economia, Hisenda i Innovació ha mantingut diverses reunions amb representants d’empreses balears, nacionals i internacionals

El vicepresident i conseller d’Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa, ha visitat aquest dilluns el Mobile World Congress (MWC), la fira tecnològica més important del món, que se celebra aquests dies a Barcelona. Costa ha mantingut diverses reunions amb representants d’empreses balears, nacionals i internacionals, acompanyat pel secretari autonòmic d’Innovació i Societat Digital, Antoni Carmona; el gerent de la Fundació Bit, Sebastián González; el gerent de l’Agència Balear de Digitalització, Ciberseguretat i Telecomunicacions (IB Digital), Miquel Cardona; i el delegat territorial de la Fundació Bit a Menorca, José Seguí.

Primerament, el director general de Red.es, Jesús Herrero, ha rebut el vicepresident. Aquesta és una Entitat Pública Empresarial depenent del Ministeri de Transformació Digital I Funció Pública, que cerca executar projectes per a l’impuls de la societat de la informació, interactuant amb les comunitats autònomes, entitats locals i el sector privat.

Posteriorment, s’ha reunit amb els representants de les empreses de les Illes Balears que participen en el MWC: Celia Martínez i Marga Martínez, de GSBit (Associació Balear d’Empreses de Software, Internet i Noves Tecnologies); Toni Aloy, de Nagarro; David Martín, de Damavis; i Carlos Alonso, Tomeu Quiscafré i José Mañas, de WDNA.

“És un autèntic orgull veure com les empreses tecnològiques de les Illes Balears tenen presència en el MWC, però no ens volem conformar amb això, i volem que any rere any augmenti aquest nombre, tenim molt de potencial. Pensam que amb la implantació del Centre Bit a Eivissa, o amb el Pla d’Atracció d’Empreses i Talent del Parc Bit que estam elaborant, anam en la bona direcció perquè sigui així”, ha assenyalat el vicepresident del Govern.

A més, el conseller també ha mantingut reunions amb els responsables de Mallorca i el Mediterrani de l’empresa japonesa NTT Data, especialitzada en la integració de sistemes; amb Vodafone, ja que té un acord internacional amb l’empresa balear WDNA; amb Samsung, Telefónica i Orange.