13 d’abril 2024 Conselleria d'Educació i Universitats

Medalla d'or i tres bronzes per als alumnes d'FP participants en els Spainskills a Madrid NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Medalla d'or i tres bronzes per als alumnes d'FP participants en els Spainskills a Madrid

\ Laura Capó de l'IES Mossèn Alcover ha aconseguit el primer lloc en l'àmbit sociosanitari

\ Erik Martin en cuina, Alex Montosa en administració de sistemes en xarxa i Julian Leonardo en servei i restaurant han aconseguit la tercera posició

La final dels Spainskills celebrada avui al recinte firal d'IFEMA, a Madrid, deixa una medalla d'or i tres de bronze per a les Illes Balears. Des de la Conselleria d'Educació i Universitats es felicita els 18 estudiants de Formació Professional que han participat en aquests Spainskills i especialment als quatre guanyadors.

Laura Capó Rodríguez de l'IES Mossèn Alcover de Manacor ha aconseguit l'or en la modalitat d'atenció sociosanitària. A més, Erik Martin Fidelaires, estudiant del CIFP Juníper Serra de Palma ha obtingut la tercera posició en cuina, i Alex Montosa Petri, del CIFP Politècnic de Llevant (Manacor) també ha aixecat el bronze en la modalitat d'administració de sistemes en xarxa. Així mateix, Julian Leonardo Quiroga, del CIFP Juníper Serra també ha assolit la tercera posició en servei de restaurant i bar.

Els objectius d'aquesta competició són els de promocionar i difondre la formació professional, impulsar els estudis de formació professional, estimular i motivar els alumnes, reconèixer i fer valdre la feina i dedicació dels professors i potenciar les relacions entre el món empresarial i el món educatiu.

Els guanyadors dels Spainskills representaran Espanya en els Worldskills que se celebraran al setembre a Lyon i en els Euroskills que se celebraran a la ciutat danesa de Herning l'any 2025.

La directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Maria Isabel Salas, present en la final dels Spainskills ha volgut posar en relleu el bon paper dels 18 estudiants illencs presents en l'edició d'enguany als Spainskills.

A més, Salas ha volgut destacar l'esforç dels estudiants, les seves famílies i també de la comunitat educativa així com del personal de la mateixa Conselleria que fan possible la participació dels estudiants d'FP en aquesta competició.

Des de la Conselleria d'Educació i Universitats reiteren el seu compromís amb la Formació Professional i en donar-li un impuls de cara als pròxims cursos escolars.