26 febrer 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)09:30h

3a EDICIÓ HORECA EIVISSA

Dia: Dilluns 26 de febrer de 2024
Hora: 9:30 h
Lloc: Recinte Firal FECOEV Eivissa (Carretera Eivissa a Sant Antoni, km 1)

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, assistirà a la inauguració de la 3a edició HORECA Balears Eivissa 2024, la fira d'hoteleria i restauració per a professionals del sector. Hi serà present també el director general de Turisme, Josep Aloy.

2)09:30h

golf son muntaner carrer miquel llado, s/n

JORNADA COMPETITIVITAT

Dia: dilluns, 26 de febrer
Hora: 09.30 h.
Lloc: Golf Son Muntaner

El vicepresident i conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa, tanca la jornada "Competitivitat global i benestar, conjugam en futur?", organitzada per la Fundació Impulsa.

3)10:30h

NOU GRAU DE FARMÀCIA

Dia: Dilluns, 26 de febrer

Hora: 10.30h

Lloc: sala de graus de l'edifici Antoni M. Alcover i Sureda, campus UIB (carretera de Valldemossa, km 7,5)

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, acompanyat del rector de la Universitat de les Illes Balears, Jaume Carot, explicarà la implantació del grau de Farmàcia a la UIB per al proper curs.

A l'acte també hi seran presents el director general d'Universitats i Ensenyaments Artístics Superiors, Sebastià Massanet, i la vicerectora de Gestió Política Acadèmica de Grau de la UIB, Yolanda González.

4)12:00h

BALANÇ LA BORRASCA JULIETTE

Dia: Dilluns, 26 de febrer
Hora: 12.00 hores
Lloc: Bunyola. Aparcament que hi ha a l'inici del camí de Sa Comuna de Bunyola, just a l'entrada del municipi (https://maps.app.goo.gl/7XuwifzVFSS4kaWj8).

Just quan fa un any que va arribar la borrasca Juliette, que va afectar de ple les Illes Balears, el conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Natural, Joan Simonet, fa balanç de les actuacions fetes durant aquest temps per reforestar les zones més perjudicades per la tempesta. L'acompanyaran el gerent de l'Ibanat, Tomeu Llabrés, i el cap del Servei de Gestió Forestal del Govern, Joan Santana.

Contacte de premsa: Toni Crespí (639 16 27 29)

5)12:30h

Plaça de la Drassana, 4. Palma

SERVEI 24 HORES DE L'IBDONA

Dia: dilluns 26 de febrer
Hora: 12.30 h
Lloc: Conselleria de Famílies i Afers Socials (Plaça de la Drassana, 4. Palma)

La consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer, i la directora de l'IBDONA, Cati Salom, presenten aquest dilluns les dades de 2023 del servei d'atenció 24 hores a les víctimes de violències masclistes.

La roda de premsa es podrà seguir també pel canal de Youtube del Govern de les Illes Balears.

Els mitjans que vulguin formular preguntes podran fer-ho enviant un missatge de WhatsApp al telèfon 686 39 86 04.

6)15:00h

Fira de Barcelona Av. Reina Mª Cristina, s/n 08004 Barcelona

MOBILE WORLD CONGRESS

Dia: dilluns, 26 de febrer
Hora: 15 h.
Lloc: Fira de Barcelona, Av. Reina Mª Cristina, s/n 08004 Barcelona

El vicepresident i conseller d'Economia, Hisenda e Innovació, Antoni Costa, viatja a Barcelona amb motiu de la Mobile World Congress, on visitarà els expositors de Red.es i diverses empreses de telecomunicacions i mantindrà trobades amb l'Associació Balear de Programari, Internet i Noves Tecnologies (GSBit) i diverses empreses balears del sector. També acudiràn el secretari autonòmic d'Innovació i Societat Digital, Antoni Carmona, i el gerent d'IB Digital, Miquel Cardona.