18 juny 2024 Conselleria de Presidència i Administracions Públiques

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)09:00h

PLE DEL PARLAMENT

Dia: dimarts, 18 de juny

Hora: a partir de les 9 hores

Lloc: Parlament de les Illes Balears

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, assistirà aquest dimarts a la sessió ordinària del Ple del Parlament de les Illes Balears, en què respondrà a les preguntes formulades pels grups parlamentaris.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)16:30h

AUDIÈNCIA UGT

Dia: dimarts, 18 de juny

Hora: 16.30 h

Lloc: sala de juntes del Parlament de les Illes Balears

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, juntament amb la consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Maria Estarellas, rep en audiència aquest dimarts, al Parlament, una representació del sindicat UGT Serveis Públics de les Illes Balears, encapçalada pel secretari general, Miguel Ángel Romero, entre d'altres representants.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

3)17:55h

COMIAT SETE BENAVIDES

Dia: dimarts, 18 de juny

Hora: 17.55 h

Lloc: Consolat de Mar

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, assistirà a l’acte d’homenatge al medallista olímpic Sete Benavides, amb motiu del seu comiat com a piragüista professional.

A l’acte hi serà present el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, entre d'altres autoritats, i també hi assistiran els piragüistes del Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears, la Federació Balear de Piragüisme i els seus familiars.

Les autoritats rebran Sete Benavides al Consolat de Mar i, a continuació, s’iniciarà l’acte d’homenatge, que inclourà el lliurament d’obsequis de les diverses institucions i unes paraules de la presidenta del Govern i del campió olímpic.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.