24 juny 2024 Conselleria de Presidència i Administracions Públiques

Previsions per demà PPrevisions

Previsions per demà

Actes programats

1)12:00h

ACTE ENTREGA BANDERES BLAVES

Dia: dimarts, 25 de juny
Hora: 12 hores
Lloc: Port de Cala Figuera, C/ Moll, 9. 07659 Santanyí

El conseller de la Mar i del Cicle de l'Aigua, Juan Manuel Lafuente; el director general de Ports i Transport Marítim, Antoni Mercant, i el gerent de PortsIB, Kiko Villalonga, assistiran a l'acte d'entrega de Banderes Blaves de platges i ports 2024 de les Balears. Després de la cerimònia, la batlessa del municipi, el president d'ADEAC i el conseller Lafuente pronunciaran unes paraules i atendran la premsa.

2)12:30h

PRESENTACIÓ CERTIFICAT PROFESSIONAL HOTECMA

Dia: Dimarts 25 de juny
Hora: 12:30 h
Lloc: Antic Parc de Bombers d'ASIMA

L'Escola Superior Hotecma presenta els cursos de certificació professional a l'antic parc de bombers d'ASIMA. A l'acte hi assistiran Alejandro Sáenz de Sant Pedro, conseller d'Empresa, Ocupació i Energia; Jaume Bauzá, conseller de Turisme, Cultura i Esports: Catalina Cabrer, secretària autonòmica d'ocupació i diàleg social; Maria Frontera, presidenta de la Federació Hotelera; Pau Crespí, director de BIOLINEA; Francisco Martorell Esteban, president d'ASIMA, i Toni Monjo Tomás, director.

El president d'ASIMA, Francisco Martorell Esteban, obrirà l'acte i el tancarà el conseller d'Empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Sáenz de San Pedro.

3)20:00h

PLAYERS PARTY DEL MALLORCA CHAMPIONSHIP 2024

Dia: Dimarts, 25 de juny
Hora: 20:00 h
Lloc: Hotel Fergus Style Tobago. Magaluf

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, assistirà a la Players Party del Mallorca Championship 2024, acte social del torneig de tennis ATP 250 que es disputa aquesta setmana a Calvià.