17 d’abril 2024 Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia

Més de 280 persones treballen ja en el muntatge del recinte firal del Palma International Boat Show NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Més de 280 persones treballen ja en el muntatge del recinte firal del Palma International Boat Show

La pròxima edició, organitzada per la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia, se celebrarà en el Moll Vell del 25 al 28 d'abril

La pròxima edició del Palma International Boat Show se celebrarà del 25 al 28 d'abril en el Moll Vell de Palma, un escenari que necessita la construcció d'un recinte firal efímer de més de 86.000 metres quadrats. Més de 280 persones treballen des del principi del mes en el muntatge de les infraestructures necessàries per a acollir totes les empreses i embarcacions que es presentaran en el saló nàutic. Aquest esdeveniment està organitzat per la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia, a través de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), i Balearic Yacht Brokers Association (BYBA).

Una de les tasques més complicades del muntatge és la instal·lació de fins a 200 metres de línia flotant destinada a l'amarrament de iots o a la circulació de visitants. A més, aquests dies també es duu a terme la instal·lació de la passarel·la flotant que uneix l'Espigó de Consigna amb el Moll de la Indústria Pesquera i que permet una visita circular a la fira. La passarel·la té una longitud de 72 metres i una amplària de 5 metres.

A terra s'estan adequant les àrees d'exposició i instal·lant les més de 400 carpes que acolliran les diferents empreses. A més, moltes d'aquestes opten per construir estands de disseny per a fer més atractiva la seva participació en un dels esdeveniments nàutics més demanats.

Cal recordar que, amb motiu de la celebració del Palma International Boat Show, s'ha tancat a la circulació el vial del Contramoll Mollet des d'avui fins al dia 30 d'abril a les 18.00 hores.

Ja es poden adquirir les entrades per a assistir a la fira, que enguany celebra el 40è aniversari, a través de la web www.palmainternationalboatshow.com