27 maig 2024 Conselleria d'Educació i Universitats

Educació convoca els Premis per als Alumnes de Batxillerat de les Illes Balears amb Aprofitament Acadèmic Excel·lent NNota Informativa

Educació convoca els Premis per als Alumnes de Batxillerat de les Illes Balears amb Aprofitament Acadèmic Excel·lent

El pressupost per a aquests guardons, que premien l’esforç i una especial dedicació als estudis, és de 36.000 € que es repartiran entre els guanyadors

La Conselleria d'Educació i Universitats convoca els Premis per als Alumnes de Batxillerat amb Aprofitament Acadèmic Excel·lent, que aquest curs tendran una quantia de 36.000 euros a repartir a parts iguals entre els guardonats.

L’objectiu d’aquests premis és fer valer el rendiment acadèmic dels alumnes de batxillerat i donar reconeixement oficial al mèrit i a l’esforç dels estudiants que han demostrat una especial dedicació als estudis. De la mateixa manera, també s’incentiva la comunitat educativa per promoure una formació de qualitat en aquesta etapa.

Per optar a aquests guardons, que seran gestionats per la Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa, els alumnes hauran de comptar amb els següents requisits: haver cursat tot el batxillerat en un centre docent de les Illes, ja sigui de titularitat pública o privada, i haver acabat els estudis durant aquest curs, amb una nota mitjana superior a 9, que es determinarà conforme a la convocatòria. Amb aquestes dades es farà una llista de candidats que poden optar al premi.

Les persones que puguin optar al premi conforme a la llista definitiva poden sol·licitar-ho fins al 29 de juliol.