23 d’abril 2024 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per demà AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per demà

Actes programats

1)09:30h

CONVOCATÒRIA SUBVENCIONS ACTIVITATS LLEURE ADAPTAT

Dia: dimecres, 24 d’abril

Hora: 9.30 h (inici reunió)

Lloc: capella del Consolat de Mar

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, acompanyada de la consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer, es reunirà amb diferents entitats socials per donar a conèixer una nova convocatòria de subvencions per finançar activitats de lleure adaptat en períodes no lectius. A la trobada hi haurà representació d’una vintena d’entitats del sector social.

En acabar la reunió, a les 10.30 h aproximadament, la presidenta Prohens, acompanyada de la consellera Cirer, atendrà els mitjans de comunicació. També hi seran presents el director general d’Atenció a la Dependència, Pedro Codes; la gerent d’AMADIBA, Jane King, i el director d’ASNIMO, Tolo Márquez.

 

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)10:45h

AUDIÈNCIA A AMIC

Dia: dimecres, 24 d’abril

Hora: 10.45 h

Lloc: Consolat de Mar

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, rebrà en audiència al Consolat de Mar el president de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), Ramon Grau, el qual estarà acompanyat del secretari general de l’entitat, Josep Ritort, i del delegat a les Illes Balears, Joan Oliver.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

3)11:30h

PLATAFORMA UNISEP

Dia: dimecres, 24 d’abril

Hora: 11.30 h

Lloc: Consolat de Mar

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, acompanyada de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Maria Estarellas, es reunirà amb els representants de la Plataforma UNISEP al Consolat de Mar.

En representació de la Plataforma assistiran a la reunió les persones següents:

  • Víctor Villatoro (ANPE),

  • Jesús Enrique Ayllón (JUPOL)

  • Tomás Quesada (JUCIL)

  • Miguel Lázaro (SIMEBAL)

  • Sergio Pablo Tortosa (SATSE)

  • Alejandro Juan (USAE)

  • Mateu García (CSIF)

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

4)12:30h

AUDIÈNCIA USO ILLES BALEARS

Dia: dimecres, 24 d’abril

Hora: 12.30 h

Lloc: Consolat de Mar

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, mantindrà una trobada al Consolat de Mar amb el secretari general d’USO a les Illes Balears, Juan Antonio Salamanca, i la membre de la comissió gestora del sindicat, Margalida Munar.

Per part del Govern també hi assistirà la consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Maria Estarellas.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

5)13:30h

REGISTRADORS DE LA PROPIETAT I MERCANTILS DE LES ILLES BALEARS

Dia: dimecres, 24 d’abril

Hora: 13.30 h

Lloc: Consolat de Mar

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, mantindrà una trobada al Consolat de Mar amb el degà autonòmic del Col·legi Oficial de Registradors de la Propietat i Mercantils de les Illes Balears, José Luís Jiménez-Herrera, i la vicedegana, Carmen Sáenz de Santamaría.

També hi serà present el vicepresident i conseller d’Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

6)18:30h

FOTO OFICIAL DE LA FUNDACIÓ MIQUEL JAUME PALMA FUTSAL

Dia: dimecres, 24 d’abril

Hora: 18.30 h

Lloc: Palau Municipal d’Esports de Son Moix (camí de la Vileta, 40)

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, juntament amb el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzá, participarà en la foto oficial de família de la Fundació Miquel Jaume Palma Futsal, al Palau Municipal d’Esports de Son Moix, on serà rebuda pel director general del Palma Futsal, José Antonio Tirado.

En aquesta foto de família hi participaran diferents autoritats, patrocinadors i directius de la Fundació i un esportista en representació de cada disciplina esportiva, que se situaran a les pistes del Palau. A més a més, hi haurà prop de 1.500 esportistes de diferents disciplines esportives ubicats a les grades.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

7)20:00h

RECEPCIÓ DEL COS CONSULAR ILLES BALEARS

Dia: dimecres, 24 d’abril

Hora: 20.00 h

Lloc: hotel GPRO Valparaíso de Palma

 

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, assistirà a la recepció del cos consular acreditat a les Illes Balears, amb motiu de la celebració del 61è aniversari de la signatura del Conveni de Viena sobre relacions consulars.

A l’acte hi assistirà el degà del cos consular, Rafael G. Arismendy, així com una representació de diferents consolats de les Illes Balears.

La presidenta del Govern pronunciarà unes paraules en el decurs de la recepció, en què també participaran el batle de Palma, Jaime Martínez; el delegat del Govern a les Illes Balears, Alfonso Rodríguez, i el president del Parlament, Gabriel Le Senne.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.