27 febrer 2024 Conselleria d'Educació i Universitats

El conseller Antoni Vera posa en valor la Formació Professional durant la inauguració del CIFP Politècnic Llevant de Manacor NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

El conseller Antoni Vera posa en valor la Formació Professional durant la inauguració del CIFP Politècnic Llevant de Manacor

El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, ha assistit avui a la inauguració del Centre Integrat de Formació Professional (CIFP) Politècnic de Llevant, que es va posar en marxa a l’inici d’aquest curs escolar a les instal·lacions de l’IES Manacor. A l’acte també hi han estat presents la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Maria Isabel Salas; la directora de l SOIB, Catalina Jiménez; el batle de Manacor, Miquel Oliver; la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Manacor, Carme Gomila; l’equip directiu del centre, encapçalat pel director Miquel Amengual, a més de representants d’empreses col·laboradores, professors i alumnes.

Durant l’acte, el conseller Antoni Vera ha remarcat l’aposta del Govern de les Illes Balears pels estudis de Formació Professional i ha explicat que aquesta aposta passa per posar en marxa nous centres a les Illes Balears. Vera ha acabat posant en valor el CIFP Politècnic Llevant: «Un centre modern i capacitat per ajudar els estudiants a convertir en realitats els seus somnis: aconseguir una feina, obrir una empresa pròpia, adquirir capacitats i coneixements per ser dones i homes amb futur».

Actualment, al CIFP Politècnic Llevant s’ofereixen els graus de les famílies d’Administració i Gestió, Automoció, Comerç i Màrqueting, Electricitat i Electrònica i Informàtica i Comunicacions. Pel que fa als certificats de professionalitat, hi ha els de transport i manteniment de vehicles, electricitat i electrònica i comerç i màrqueting, mentre que també s’imparteixen els cursos d’especialització d’informàtica i comunicacions i electricitat i electrònica.