CD079/21
368/21
Hoteleria i turisme (HOT)
HOTR0208 Operacions bàsiques de restaurant i bar
Persones en atur
Presencial
Sí
1
11/01/2021
24/09/2021
20/09/202102/11/2021
De dilluns a divendres de 16:00 20:00h
Desenvolupa la seva activitat professional, com a auxiliar o ajudant, tant en grans com en mitjanes i petites empreses de restauració, bars i cafeteries. En els petits establiments pot desenvolupar la seva activitat amb certa autonomia.
Se situa, principalment, en sectors i subsectors productius i de prestació de serveis en els quals es desenvolupen processos d'elaboració i servei d'aliments i begudes, com ara el sector d'hoteleria i, en el seu mar, els subsector d'hoteleria i restauració (tradiciona, evolutiva i col·lectiva).
Assistir en el servei preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments i begudes.<br>.
- Ajudant/a de cambrer/a<br>- Ajudant/a de bar<br>- Ajudant/a de rebost<br>- Auxiliar de col·lectivitats<br>- Empleat/ada de petit establiment de restauració
No hi ha requisits d'accés, i per tant, no hi ha titulació mínima per aportar.
Codi | Mòdul | Duració (h) |
---|---|---|
MF0257_1 | Servei bàsic de restaurant i bar | 120 |
MF0258_1 | Aprovisionament, begudes i menjars ràpids | 120 |
MP0015 | Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'operacions bàsiques de restaurant i bar | 80 |
*Aquest mòdul formatiu marcat, forma part d'aquest certificat de professionalitat.
Escuela de Turismo de Baleares - Palma
C. del Sol, 3
07001
-
Palma
971 72 11 33
etb@etb-baleares.es

Alerta!
La seva sessió ha caducat. Feu clic al següent botó per tornar a accedir a l'aplicació. |